FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajilla kovia vaihtoehtoja EM-kisojen huippuotteluun – 16 maata varmistanut EM-kisapaikkansa

17.11.2019 - 00:52:32


Neljä paikkaa jalkapallon 2020 EM-kisoihin ratkesi lauantaina. Kisapaikkansa varmistivat Saksa, Hollanti, Itävalta ja Kroatia.

Kaikkiaan 16 maata on varmistanut kisapaikkansa. Jaossa on vielä kahdeksan paikkaa, joista neljä selviää viimeistään ensi tiistaina.

Se on varmaa, että Englanti pelaa alkusarjaottelujaan Lontoossa, Saksa Münchenissä, Hollanti Amsterdamissa, Venäjä Pietarissa, Italia Roomassa ja Espanja Bilbaossa. Huuhkajat pelaa EM-kisoissa siis huippuottelun jotain näistä kisaisännistä vastaan kyseissä kaupungeissa.

Kisapaikkansa ovat varmistaneet myös Ranska, Belgia, Puola, Ukraina, Tshekki ja Turkki.

Pohjoismaista kisapaikkansa on varmistanut Suomen lisäksi Ruotsi. Tanska voi saavuttaa vielä suoran kisapaikan ja Islanti sekä Norja pääsevät ensi maaliskuussa mukaan lisäkarsintaan.

Lohkoarvonnat järjestetään lauantaina 30. marraskuuta. Silloin on selvillä 20 kisamaata. Loput neljä kisojen osanottajaa ovat selvillä vasta 29. maaliskuuta 2020.

Maaliskuun lisäkarsintoihin ovat varmistuneet Kansojen liigan D-tason kautta otteluparit Georgia - Valko-Venäjä ja Pohjois-Makedonia - Kosovo. Joukkueet kohtaavat toisensa 26. maaliskuuta ja ottelujen voittajat kohtaavat 29. maaliskuuta ottelussa kisapaikasta.

Kansojen liigan C-tason kautta lisäkarsintaan etenevät Skotlanti ja Norja. Niiden vastustajat selviävät viimeistään ensi tiistaina.

Kansojen liigan B-tasolla lisäkarsinnassa pelaa varmasti Bosnia-Hertsegovina. A-tasolla lisäkarsintaan pääsee Islanti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!