NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Die Mannschaft menetti kahden maalin johtoasemansa futisjättiläisten kohtaamisessa - "Valitettavasti tätä on tapahtunut muutaman kerran"

10.10.2019 - 08:30:35


Suuret jalkapallomaat Saksa ja Argentiina kohtasivat harjoitusmaaottelussa keskiviikkona. Dortmundissa käyty kamppailu päättyi 2-2 -tasapeliin.

Saksa karkasi avausjakson puoliväliin mennessä 2-0 -johtoon Serge Gnabryn ja Kai Havertzin osumilla. Argentiina maalasi puolestaan kahdesti toisella puoliajalla. Vieraiden pelaajista verkkoa heiluttivat Lucas Alario ja Lucas Ocampos.

- Emme pystyneet pitämään tasoamme yllä täyttä 90 minuuttia. On todella positiivista miten jätkät, joilla on vain muutama maaottelu tilillään, ovat pärjänneet. On aina ärsyttävää menettää 2-0 -johto. Nuorempien pelaajien kanssa täytyy kuitenkin olla armelias, Saksan valmentaja Joachim Löw sanoi maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Kumpikaan maa ei pelannut parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Johtoaseman menettäminen ja synkkä toinen puoliaika toi Saksalle katkeran muiston mieleen. Saksa kärsi syyskuussa 2-4 -kotitappion Hollannille EM-karsinnassa.

- Esityksemme oli kahden eri puoliajan tarina. Valitettavasti tätä on tapahtunut meille maajoukkueessa muutaman kerran, Saksan puolustaja Joshua Kimmich manaili.

Lopputulos oli pettymys Saksalle, mutta muutama unelma saatiin toteutettua.

- Oli erityinen tunne, kun sain pitää kapteenin nauhaa, Kimmich kertoi.

- Unelmoin tästä hetkestä lapsena. Nyt se unelma on toteutunut, ensimmäisen maalinsa Saksan paidassa tehnyt Havertz hehkutti.

Saksa ja Argentiina kohtasivat vuoden 2014 MM-loppuottelussa. Maat ottivat mittaa toisistaan myös vuosien 1986 ja 1990 MM-finaaleissa. Tuolloin Saksa oli tosin Länsi-Saksa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!