NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Minihuuhkajien valmentaja Kai Nyyssönen: ”Tappio otti koville”

9.10.2019 - 23:33:56Suomen U19-poikien jalkapallomaajoukkue kärsi keskiviikkona 0-1 -tappion Islannille Valkeakosken Tehtaan kentällä.

Ensimmäisen puoliajan aikana Suomella oli muutama maukas maalipaikka, mutta Maximo Tolonen ja Terry Ablade eivät paikoistaan onnistuneet.

Toisella puolikkaalla pelin kuva säilyi aika lailla samanlaisena. Suomi piti palloa, mutta ei päässyt kunnolla huippupaikkoihin.

Suomi suoritti toisen puoliajan puolen välin jälkeen muutamassa minuutissa kaikki vaihtonsa, mutta onnistumista Islannin päässä ei saatu aikaiseksi.

Islanti sai ottelun lopulla painetta Suomen maalille ja hetki ennen täyttä aikaa nähtiin ottelun ratkaisu. Jahann Arn Gunnarsson pääsi tempaisemaan pallon muutamasta metristä ohi Julius Schmidin.

- Totta kai se harmittaa, että häviämme viime hetken maalilla. Mutta tulosta pitää kunnioittaa, maajoukkuevalmentaja Kai Nyyssönen tuumii Palloliiton verkkosivuilla.

- Tiesimme Islannin vaarallisuuden tilanteenvaihdoissa ja erikoistilanteissa. Mutta oli meillä ne omat paikkamme ratkaista ottelu. Edelleen on painotettava sitä, että paikoista on pistettävä pallo maaliin, Nyyssönen painottaa.

Pettymys tappioon näkyi Suomen pelaajien ilmeissä päätösvihellyksen soitua.

- Vaikka kyseessä oli harjoitusmaaottelu, niin tappio otti koville, Nyyssönen sanoo.

Valkeakoskella pelattavan kolmen maan turnauksen seuraavassa ottelussa kohtaavat perjantaina Ruotsi ja Islanti. Sunnuntain päätöspelissä ottavat toisistaan mittaa Suomi ja Ruotsi.

- Nyt käydään tämä peli läpi ja otetaan ne hyvät asiat tästä mukaan. Ruotsi-peli on meille kenraalinharjoitus ennen tulevia EM-karsintoja, Nyyssönen huomauttaa.

Lähde: Palloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!