FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Markku Kanerva oli tyytyväinen, mutta kaipasi lisämaaleja - "Vähän oli välillä puskemista liechtensteinilaista bussia vastaan"

12.6.2019 - 06:30:29


Suomen jalkapallomaajoukkue otti tiistaina EM-karsinnoissa voiton, joka toki olisi voinut olla suurinumeroisempikin. Huuhkajat löi Liechtensteinin vieraissa 2-0.

- Tietenkin jatkoa ajatellen noista paikoista voisi vähän useammankin maalin tehdä. Mutta 2-0, siihen olen ihan tyytyväinen, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva totesi Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Suomi oli selvä ennakkosuosikki. Liechtenstein oli hävinnyt kolme ensimmäistä EM-karsintaotteluaan yhteismaalein 0-11. Huuhkajilla olisi ollut tilaisuus petrata maalieroaan reilumminkin.

- Tämä oli meiltä kypsä ja ammattimainen esitys. Peli oli hyvin kontrollissa. Vähän oli välillä puskemista liechtensteinilaista bussia vastaan, Kanerva arvioi Palloliiton verkkosivuilla.

Suomen osumista vastasivat Teemu Pukki ja avaukseen hieman yllättäen nostettu Benjamin Källman.

- Ensimmäinen maali tuli hyvään paikkaan ja sitten toinen maali oli sikäli mahtava, että tämä oli Benjamin Källmanin ensimmäinen karsintapeli ja hänen ensimmäinen maalinsa samalla, Kanerva iloitsi.

Suomi oli kukistanut lauantaina Bosnia-Hertsegovinan Tampereella 2-0. Kolmen voiton ja yhden tappion Huuhkajat porskuttaa kesätauolle lähdettäessä EM-karsinnan J-lohkossa kakkosena. Edellä on vain ennakkosuosikki Italia.

- Tästä on nyt hyvä lähteä vähän lomaa viettämään ja vetämään henkeä ja jatkamaan sitten syksyä kohti. Tavoite näistä otteluista oli kuusi pistettä ja ne saatiin, Kanerva summasi.

Suomi isännöi syyskuussa Kreikkaa ja Italiaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!