FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ensimmäisen Huuhkajat-maalinsa tehnyt hyökkääjä: "Sanoin jo kiitos tuossa kentällä"

12.6.2019 - 05:50:07


Benjamin Källman oli hieman yllättäen Suomen jalkapallomaajoukkueen avauskokoonpanossa EM-karsintaottelussa tiistaina. Källman teki jälkimmäisen osuman, kun Huuhkajat kukisti Liechtensteinin vieraissa 2-0.

- Oli se pieni yllätys. Totta kai olin todella, todella iloinen ja mietin vain, että nyt pitää sitten näyttää, että haluaa pelata täällä. Ihan hyvin meni, maali siihen vielä, niin se on loistavaa, Källman hehkutti Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Källmanille ottelu oli toinen A-maajoukkueessa ja ensimmäinen EM-karsinnoissa. Maali oli hänelle ensimmäinen Huuhkajat-paidassa.

- Ihan loistavat tunnelmat. Sehän on ollut unelma, että maali (karsinta)debyytissä. Pelattiin ihan hyvä peli. Oli vähän yllätys että olin avauksessa, niin oli kiva, että otin siitä hyvän maalin ja hyvän pelin, Källman jatkoi.

Källman osui toisella puoliajalla Lassi Lappalaisen esityöstä. Miehet ovat tuttuja toisilleen U21-maajoukkueesta.

- Sanoin jo kiitos tuossa kentällä hänelle. Se oli loistava esityö ja siitä oli helppo laittaa pallo maaliin sen jälkeen, ensi viikolla 21 vuotta täyttävä Källman iloitsi.

Lauantaina Bosnia-Hertsegovinan kukistanut Suomi porskuttaa kesätauolle lähdettäessä EM-karsinnan J-lohkossa kakkosena. Edellä on vain ennakkosuosikki Italia.

- Kaksi peliä ja kaksi kertaa 2-0 ja kuusi pistettä. Onhan se parasta, mitä voi tapahtua, Källman hymyili.

EM-karsinnat jatkuvat syyskuussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!