NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mixu Paatelainen alkaa valmentaa Hongkongin maajoukkuetta

9.4.2019 - 11:08:37


Suomen jalkapallomaajoukkuetta pelaajaurallaan edustanut ja sen jälkeen Huuhkajia myös valmentanut Mixu Paatelainen on Hongkongin miesten A-maajoukkueen uusi päävalmentaja. Asia vahvistettiin tänään tiistaina.

- Olen luonnollisesti hyvin ilahtunut ja pidän kunniana saadessani mahdollisuuden olla Hongkongin maajoukkueen päävalmentaja, Paatelainen sanoi.

Viimeksi Paatelainen on luotsannut Latvian maajoukkuetta. Hongkong-pesti on hänelle uran kolmas maajoukkuetason työpaikka.

Latvian jalkapalloliitto ilmoitti joulukuussa, ettei Paatelainen jatka Latvian maajoukkueen päävalmentajana. Alun perin Paatelainen oli sopinut liiton kanssa vuoden 2018 kattavasta sopimuksesta, mutta kontrahti sisälsi option jatkosta vuoden 2020 EM-karsintojen ajaksi. Optio olisi toteutunut, jos Latvia olisi voittanut Nations Leaguen lohkonsa.

Nations Leaguessa Latvia jäi kuitenkin jaetun lohkojumbon sijalle D-divisioonan lohkossaan. Paatelaisen alaisuudessa Latvia voitti vain yhden ottelun.

Huuhkajia Paatelainen valmensi vuodet 2011-15 ennen potkujaan. Sen jälkeen hän toimi thaimaalaisseura Ubon Unitedin luotsina.

Lähde: SCMP.com.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!