NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Voin vain nostaa hattua" - viime aikoina kompuroinut Saksa aloitti EM-karsinnat makealla voitolla

25.3.2019 - 07:00:05


Viime aikoina pettymyksiä kokenut Saksa aloitti jalkapallon EM-karsinnat makealla voitolla sunnuntaina. Saksa kukisti Hollannin vieraissa 3-2.

- Tämä on arvokas voitto. Meillä on ollut kaksi pettymystä Hollantia vastaan viime aikoina, mutta tänään oli meidän päivämme, Saksan maalivahti Manuel Neuer hehkutti maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Saksa jäi viime vuoden MM-kisoissa alkulohkonsa jumboksi. Sijoitus oli sama Kansojen liigassa, jossa Saksa pelasi Ranskaa ja Hollantia vastaan.

Hollanti voitti Kansojen liigassa Saksan kotonaan 3-0 ja nousi vieraissa kahden maalin takaa rinnalle viimeisten minuuttien osumilla.

Nico Schulz teki sunnuntaina Saksan voittomaalin juuri ennen täyttä aikaa.

- Tämä tuntuu mahtavalta, ei vain minulle, vaan voitto tekee todella hyvää koko joukkueelle. Saamme tästä voitosta paljon itseluottamusta. Me tiesimme aina, että meillä on taitoa, ja näytimme sen tänään kentällä, Schulz intoili.

Saksa karkasi avausjaksolla 2-0 -johtoon Leroy Sanen ja Serge Gnabryn osumilla. Matthijs de Ligt ja Memphis Depay toivat Hollannin tasoihin jälkimmäisellä 45-minuuttisella ennen kuin Schulz hiljensi kotiyleisön.

- Tykkään siitä, että joukkue ei koskaan menettänyt uskoaan siihen, että voimme voittaa, ja lopussa saimme palkinnon. Joukkue taisteli upeasti. Voin vain nostaa hattua heille, Saksan valmentaja Joachim Löw kiitteli.

Löw aloitti osittain uuden aikakauden aikaisemmin tässä kuussa tiputtamalla Thomas Müllerin, Jerome Boatengin ja Mats Hummelsin lopullisesti Saksan maajoukkueesta.

- Kolme sarjapistettä täältä Hollannista EM-karsinnan aluksi on fantastista. Mutta näimme, että meillä on vielä paljon tekemistä. Meidän täytyy pitää peli paremmin kontrollissa, kun johdamme 2-0, Löw muistutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!