NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajat palasi arkeen isojen juhlien jälkeen - nyt on tullut jo kaksi kertaa kuokkaan

18.11.2018 - 23:35:38


Unkari aiheutti sunnuntaina Suomelle toisen peräkkäisen tappion jalkapallon Kansojen liigassa. Unkari oli Budapestissa Huuhkajia parempi 2-0-lukemin.

Ottelu ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla. Suomi sai ottelun alussa muutaman laadukkaan tekopaikan. Muun muassa Teemu Pukki pääsi yrittämään hyvästä paikasta pariinkin otteeseen ja myös Sauli Väisäsellä oli hyvä paikka. Unkarin maaliin asti pallo ei kuitenkaan mennyt.

Unkari iski ensi kerran ennen puolen tunnin täyttymistä. Zsolt Kalmar pudotti ja Unkarin maalintekijävelho Adam Szalai iski pallon verkkoon. Toisen kerran Unkari osui heti perään 37. minuutilla. Suomi sekoili pahasti ja Adam Nagy pääsi laukomaan kotijoukkueen jo 2-0-johtoon. Maalista oman osansa piikkiinsä saa ottaa myös Suomen maalivahti Jesse Joronen.

Toisella jaksolla Suomi yritti sitkeästi kammeta peliin mukaan, mutta ei siinä onnistunut. Parran pärinää aiheutti muun muassa se, että Teemu Pukki kaadettiin boksin sisällä tunnin kohdalla, mutta tilanteesta ei vihelletty suomalaisten rajusta protestoinnista huolimatta rangaistuspotkua.

Suomi jatkaa kahdesta peräkkäisestä tappiosta huolimatta lohkovoittajana Kansojen liigan pudotuspeleihin. Ne pelataan maaliskuussa 2020 ja Suomella on siellä mahdollisuus edetä kahdella voitolla vuoden 2020 EM-lopputurnaukseen, ellei joukkue sitten saavuta kisapaikkaa jo ensi keväänä alkavissa varsinaisissa EM-karsinnoissa.

Suomen lohkossa pelattiin sunnuntaina myös Kreikan ja Viron välinen ottelu. Viro yllätti Kreikan maalein 1-0.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!