NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Näillä tuloksilla Huuhkajat varmistaa lohkovoittonsa

15.11.2018 - 13:50:44


UEFA Nations Leaguen eli Kansojen liigan lohkovaihe on tulossa päätökseensä. Suomi pelaa enää kaksi ottelua, joissa se kohtaa Kreikan ja Unkarin. Kreikka-ottelu pelataan tänään Ateenassa.

Suomi on ennen toiseksi viimeisiä otteluita lohkon piikkipaikalla. Huuhkajat on voittanut kaikki neljä otteluaan ja kerännyt 12 pistettä. Toisena oleva Kreikka on jo kuuden pisteen päässä. Kolmantena oleva Unkari on kerännyt neljä pistettä, ja neljäntenä oleva Viro yhden pisteen.

Koska Kansojen liigan välieriin yltävät vain lohkovoittajat, tulee tämän illan Kreikka-Suomi-ottelu ratkaisemaan paljon. Suomelle riittää voitto tai tasapeli. Myös tappio voi riittää lohkovoittoon, jos lukemat ovat suotuisat.

Mikäli Suomi häviää tänään lukemin 1-0, on Huuhkajat lohkovoittaja. Kreikka voi vielä tulla Suomen kanssa tasapisteisiin, mutta silloin voittaja ratkeaa keskinäisten otteluiden turvin. Suomi voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen 2-0, joten Huuhkajat menisi jatkoon paremman maalieron turvin. Suomelle käy myös kahden maalin tappio, jos Huuhkajat pystyy tekemään vähintään yhden maalin. Esimerkiksi Kreikan voittaessa 3-1 olisi Suomi lohkovoittaja vierasmaalisäännön turvin.

Toisin sanoen Huuhkajien täytyy varmistaa se, ettei Kreikka voita ottelua 2-0 tai kolmen maalin (tai enemmän) erolla. Kaikissa muissa tapauksissa Suomi tulee olemaan lohkonsa voittaja.

Lohkojen voittajat pääsevät välieriin, joiden voittajat pelaavat keskenään paikasta kesän 2020 EM-kisoihin.

Suomen ja Kreikan välinen koitos alkaa kello 21:45 Suomen aikaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!