NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Esityksemme oli yhtä vahva kuin maailmanmestareilla" - Saksan päävalmentaja optimistinen surkeista tuloksista huolimatta

17.10.2018 - 08:13:52


Saksan heikot tulokset saivat jatkoa jalkapallon Kansojen liigassa tiistaina. Ranksa kukisti Saksan kotonaan 2-1.

Saksa on hävinnyt kolmesta ottelustaan kaksi ja pelannyt yhden maalittoman tasapelin. Lohkon vastustajat eivät toki ole heppoisia: maailmanmestari Ranska ja uutta tulemista tekevä Hollanti.

- Emme voi olla pettyneitä illan esitykseen. Meidän esityksemme oli yhtä vahva kuin maailmanmestareiden, Saksan päävalmentaja Joachim Löw totesi maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Toni Kroos vei avausjaksolla Saksan 1-0 -johtoon rangaistuspotkusta. Ranska nousi toisella puoliajalla ohi Antoine Griezmannin maaleilla. Griezmann iski ratkaisun pilkulta 10 minuuttia ennen täyttä aikaa.

- Tappio tuntuu pahalta. Varsinkin kun johdimme 1-0 ja meillä oli kaikki hallussa. Lopputulos ei vastaa pelin kulkua, Saksan tähtimaalivahti Manuel Neuer manaili.

Löw ei myynyt maataan tappion jälkeen vaan näkee auringonpaistetta tulevaisuudessa.

- Ranskalla on paljon taitoa ja sen näki tänään. Me voimme oppia heidän tehokkuudestaan maalin edssä. Olen tyytyväinen rohkeuteemme Hollanti-pettymyksen jälkeen (0-3 -vierastappio). Nuorilla pelaajillamme ei vielä ole kokemusta pärjätäkseen, mutta minulla on paljon optimismia tulevaisuutta ajatellen sen perusteella, mitä näin tänään, Löw jatkoi.

Lohkokärki Ranskalla on seitsemän pistettä. Kolmen pisteen Hollanti on kakkosena. Hollanti on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Ranska ja Saksa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vili Sopanen jatkaa Lukossa

25.4.2019 15:42:47