NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajilla on tänään paljon pelissä – Kreikan kaataminen veisi lähelle lohkovoittoa

15.10.2018 - 14:38:01


Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa tänään Kreikan Tampereella.

Kyseessä on Kansojen liigan neljäs ottelukierros, joten maanantain jälkeen Suomella on edessään enää kaksi lohko-ottelua. Huuhkajat on voittanut kaikki kolme otteluaan keräten yhdeksän pistettä, ja Suomi pitääkin hallussaan lohkonsa kärkipaikkaa. Kreikka on lohkon toisena kuudella pisteellään.

Mikäli Suomi voittaa tänään Kreikan, nousee Huuhkajien pistepotti 12:een, ja ero kakkossijaan olisi jo kuusi pistettä. Näin ollen Suomi tarvitsisi enää yhden pisteen varmistaakseen lohkovoiton. Suomi kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussaan Kreikan Ateenassa ja Unkarin Budapestissa. Ottelut pelataan marraskuussa.

Mikäli Kreikka voittaa tänään, nousee se tasapisteisiin Suomen kanssa. Myös Unkari voi nousta kuuteen pisteeseen, jos se voittaa omassa ottelussaan Viron.

Jos Suomi voittaa Kreikan ja nappaa yhden pisteen kahdesta viimeisestä ottelustaan, etenee Huuhkajat varmasti lohkovoittajana C-liigan välieriin. Yksiosaisten välierien voittajat etenevät C-liigan finaaliin, jonka voittaja saa paikan kesän 2020 EM-kisoihin. Kansojen liigan välierät ja finaalit pelataan vasta vuonna 2020, joten EM-paikan voi napata etukäteen perinteisestä karsintavaiheesta, joka alkaa ensi keväänä.

Suomen ja Kreikan välinen ottelu alkaa tänään kello 21:45.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

HIFK hankki hyökkääjän

19.5.2019 15:30:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergio Ramosin kausi ohi

19.5.2019 11:24:20

 

 

Isco tyytyy vaihtomiehen rooliin

19.5.2019 10:38:20