NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juha Malinen: "Hirvittävä ylpeys tuosta joukkueen sitoutumisesta"

23.7.2018 - 12:15:13


Minihuuhkajien päävalmentaja Juha Malinen oli ylpeä suojattiensa otteisiin EM-kisoissa. Joukkue hävisi kaikki kolme otteluaan, mutta Malinen haluaa nähdä tulosten taakse.

- Hirvittävä ylpeys tuosta joukkueen sitoutumisesta, halusta kehittyä. Tämä on kuitenkin nuorten kehittämisturnaus, vaikka tässä puhutaan ja pelataan Euroopan mestaruudesta ja maailmanmestaruusturnauspaikasta. Tämä on nuorten turnaus ja tässä kehitetään pelaajia. Uskon, että joukkue on ottanut monta, monta askelta tässä turnauksen aikana ja valmistautuessaan tähän turnaukseen, Malinen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Etenkin joukkueen pelirohkeus miellytti kisojen avauspäivänä 60 vuotta täyttänyttä valmentajaa.

- Kyllähän joukkue on ollut miehekäs. Jos kaikkiin asioihin ei pystytä, niin siinä meidän pitää vaan kotona seuroissa ja liiton puolesta tehdä kovasti töitä, jotta olemme seuraavalla kerralla vielä vahvempia. Mutta uskon, että näytettiin suunta tässä. Oltiin rohkeita, oltiin ennakkoluulottomia, pistimme itsemme likoon. Uskallettiin pelata hyökkäysvoittoisesti, uskallettiin pelata syöttöpeliä ja positiivisia asioita on mielettömästi lueteltavissa, Malinen jatkaa.

Lähde: Palloliiton verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!