NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Senegal ja Japani jakoivat pisteet maali-iloittelussa

24.6.2018 - 19:52:53


Jalkapallon MM-kisojen H-lohko säilyy avoimena alkulohkon päätöskierrokselle asti. Japani ja Senegal jakoivat pisteet viihdyttävässä ottelussa 2-2-tuloksella.

Senegal aloitti ottelun vahvasti ja jo pelin 11. minuutilla joukkue siirtyi 1-0-johtoon. Youssouf Sabaly pelasi pallon maalin eteen ja Sadio Mane pääsi jalkoineen väliin ja ohjasi pallon verkkoon.

Japani tuli tasoihin reilun puolen tunnin kohdalla. Takashi Inui pääsi hyvästä paikasta laukomaan ja hän sijoitti pallon verkkoon.

Toisella jaksolla maali-iloittelu jatkui. Ottelu vaikutti jo ratkeavan, kun vasta 19-vuotias puolustaja Moussa Wague pääsi komean kuvion päätteeksi laukomaan Senegalin jälleen johtoon 71. minuutilla. Vain seitsemän minuuttia myöhemmin Japani nousi kuitenkin jälleen rinnalle. Inui rakensi paikan maalin eteen ja kokenut Keisuke Honda iski 2-2-osuman.

Sekä Senegal ja Japani ovat tasapisteissä 4 pisteessä. Puolan ja Kolumbian ottelussa on siis vielä isot panokset. Kummatkin juokkueet ovat toistaiseksi ilman pisteitä lohkossa.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, perjantain tulokset

23.3.2019 06:30:28