VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Messin kohtaama kritiikki on Alban mielestä käsittämätöntä

24.6.2018 - 10:04:37


Argentiinan supertähteen Lionel Messiin kohdistunut kritiikki ampuu epanjalaispuolustaja Jordi Alban mielestä pahasti yli. FC Barcelonan Alba on noussut puolustamaan seuratoveriaan näkyvästi Venäjällä pelattavissa MM-kisoissa.

- Uskomatonta. Häntä on kritisoitu ja en voi ymmärtää sitä. Argentiina on ilmiselvästi parempi Messin kanssa, kuin ilman häntä. Heidän pitäisi olla ylpeitä siitä, että Messi on mukana maajoukkueessa. Hän on ainutlaatuinen pelaaja, Alba lähettää Marcan välityksellä terveisensä ensisijaisesti argentiinalaisfaneille.

- Sitä pitää vain ihailla, mitä Messi on tehnyt maansa maajoukkueen eteen, Alba jatkaa.

Argentiinalaisten reaktiot ovat toisaalta ymmärrettäviä. Kroatialta ruman selkäsaunan saanutta ja Islannin kanssa tasapelin pelannutta Argentiinaa uhkaa putominen jatkosta.

Argentiina pelaa lohkovaiheen viimeisen ottelunsa tiistaina Nigeriaa vastaan. Jorge Sampaolin ryhmän on pakko voittaa tuo ottelu edes elätelläkseen toiveita pääsystä 16 parhaan joukkoon.

MM-kisojen sunnuntain kattauksen avaa klo 15 käynnistyvä ottelu Englanti-Panama. Japani ja Senegal iskevät yhteen klo 18 ja illan huipentaa klo 21 käynnistyvä Puolan ja Kolumbian kohtaaminen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

SaiPa silppuaa Sportia

15.2.2019 20:05:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille huonoja uutisia

15.2.2019 17:57:54

 

 

 

 

 

 

 

 

SJK hankki jenkkihyökkääjän

15.2.2019 16:06:02