VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Käännekohta meille tässä turnauksessa" - Saksa on yhä elossa

24.6.2018 - 07:31:16


Saksa nousi jyrkänteen reunalta voittoon jalkapallon MM-kisoissa lauantaina. Toni Kroosin lisäajalla tekemä upea maali toi Saksalle 2-1 -voiton Ruotsista. Maailmanmestaruutta puolustava Saksa oli hävinnyt avausottelussaan Meksikolle 0-1 ja oli käytännössä pakkovoiton edessä.

- Se oli onnekas voitto, saimme sen 10 miehellä lisäajalla. Mutta mielestäni se oli ansaittu voitto, Saksan valmentaja Joachim Löw sanoi maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Ruotsi johti tauolla 1-0 Ola Toivosen maalilla. Saksan Marco Reus tasoitti heti toisen puoliajan alussa.

Saksan Jerome Boateng joutui suihkuun toisen keltaisen kortin myötä noin 10 minuuttia ennen täyttä aikaa. Saksalla oli vajaallakin paikkansa, mutta lopullinen ratkaisu tuli Kroosin jalasta vasta 95. minuutilla.

- Mitä tuosta Tonin maalista voi sanoa? Se oli yksinkertaisesti maailmanluokan maali, Reus intoili.

Toivosen maaliin johtanut tilanne käynnistyi Kroosin menetettyä pallon. Muulta osin Löw oli suhteellisen tyytyväinen Saksan peliin.

- Emme menettäneet palloa niin paljon kuin Meksikoa vastaan. Meidän pelityylillämme olemme alttiita päästämään maaleja harhasyötöistä. Laitoimme Ruotsin paineen alle ja loimme paljon paikkoja, Löw kommentoi.

Mesut Özil, Sami Khedira, Mats Hummels ja Mario Gomez aloittivat ottelun vaihtopenkillä. Heistä vain Gomez pääsi vaihdosta sisään. Boatengin lisäksi Sebastian Rudy joutui jättämään kamppailun kesken.

- Kilpailu pelipaikoista tulee jatkumaan läpi turnauksen. Me tulemme tarvitsemaan Mesut Öziliä. Mats Hummels olisi halunnut pelata, mutta lääkärin mukaan se olisi ollut liian vaarallista. Me tarvitsemme Hummelsin kokemusta ja taitoa. Hän pystyy todennäköisesti pelaamaan Etelä-Koreaa vastaan. Sebastian Rudyn nenä taisi murtua. Hän saattaa pystyä pelaamaan keskiviikkona, Löw kertoi.

Meksiko johtaa kahden kierroksen jälkeen F-lohkoa puhtaalla pelillä. Saksalla ja Ruotsilla on kolme pistettä. Etelä-Korea on nollakerhossa.

Saksa kohtaa Etelä-Korean keskiviikkona.

- Tämä saattaa olla käännekohta meille tässä turnauksessa - saa nähdä, Thomas Müller totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

SaiPa silppuaa Sportia

15.2.2019 20:05:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille huonoja uutisia

15.2.2019 17:57:54

 

 

 

 

 

 

 

 

SJK hankki jenkkihyökkääjän

15.2.2019 16:06:02