NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Uskomaton loppuratkaisu! Saksa nousi voittoon veitsi kurkulla

23.6.2018 - 22:43:31


Ruotsi ja Saksa järjestivät todellisen jännitysnäytelmän Venäjän MM-kisoissa pelatussa F-lohkon otteluista. Saksa oli pakkovoiton edessä ja sen se myös otti tavalla, joka oli todella huikea.

Saksa sai lisäajan viidennellä minuutilla vapaapotkun 16:n kulmalta. Toni Kroos antoi lyhyen syötön Marco Reusille, joka tarjoili pallon takaisin.

Kroos veti välittömästi kierteisen pallon takanurkkaan ja hallitseva maailmanmestari sai huokaista syvään, todella syvään helpotuksesta: taistelu jatkuu 2-1 (0-1) -voiton myötä.

Ruotsi siirtyi ottelussa 32. minuutilla johtoon, kun suomalaiset sukujuuret omaava Ola Toivonen nosti pallon taitavasti saksalaisvahti Manuel Neuerin yli.

Saksa tuli tasoihin 48. minuutilla, jolloin Reus sysäsi matalan keskityspallon vastustamattomasti sisään.

Ruotsi kypsytteli jo pitkään sensaatiota, kun vielä Saksan Jerome Boateng näki punaista. Saksa ei kuitenkaan antanut missään vaiheessa periksi, vaan painoi veitsi kurkulla päälle vajaallakin pelatessaan.

Ja se uurastus sai lopulta upean palkinnon Kroosin maalin muodossa.

Juhannuspäivänä Etelä-Korean numeroin 2-1 kukistanut Meksiko johtaa lohkoa kuudella pisteellä. Saksalla ja Ruotsilla on kahden ottelun jälkeen molemmilla koossa kolme pistettä. Etelä-Korea lojuu lohkon pohjilla ympäripyöreä nolla plakkarissaan.

Saksa kohtaa lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Etelä-Korean ja Ruotsi puolestaan Meksikon. Ottelut pelataan tulevana keskiviikkona.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!