VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Se tulemme olemaan me" - Saksa lupaa parempaa asennetta Ruotsi-otteluun

23.6.2018 - 08:45:26


Saksa on tiukassa paikassa jalkapallon MM-kisoissa Sotshissa lauantaina. "Die Mannschaftilla" ei ole varaa tappioon Ruotsia vastaan.

Saksa hävisi F-lohkon avausottelussaan Meksikolle 0-1.

- Meksiko-tappiota oli tuskaista niellä, mutta olemme katsoneet virheemme ja laittaneet oikeat asian paikoilleen harjoituksissa, Saksan valmentaja Joachim Löw lupasi maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Löw vaatii joukkueeltaan parempaa asennetta Ruotsi-otteluun mentäessä.

- Tärkeimmät aseemme tulevat olemaan lisäenergian tuominen peliin ja erilainen kehonkieli. Meksikoa vastaan emme olleet se luottavainen joukkue, jonka tunnen. MM-kisoissa on kyse sitoutumisesta ja intohimosta. Asenteella on todella tärkeä merkitys. Pelipäivän tahtotila on edellytys voittamiselle.

Löw myöntää, että Saksa on erilaisessa tilanteessa kuin muut joukkueet, mutta se ei saa olla tekosyy vaisulle esitykselle.

- Puolustavana mestarina tilanteemme on erilainen suurimpaan osaan muita verrattuna. Jokainen joukkue haluaa lyödä meidät ja on entistä enemmän motivoituneempi. Meidän on vaikea vastata siihen nälkään. Se on loogista, mutta meidän täytyy vastata siihen, Löw painotti.

Ruotsi voitti ensimmäisessä ottelussaan Etelä-Korean 1-0.

- Emme odottaneet Meksikon pelaavan sillä tavalla kuin he pelasivat. He yllättivät meidät. Ruotsi tulee olemaan erilainen haaste kuin Meksiko. He tulevat pelaamaan tiiviisti ja vahvasti puolustuspäässä, Saksan hyökkääjä Mario Gomez ennakoi.

Saksa joutuu Ruotsi-peliin ilman luottotoppariaan.

- Mats Hummels ei todennäköisesti pysty pelaamaan. Hän venäytti niskansa eilen harjoituksissa eikä se ole parantunut, Löw paljasti.

Gomez on vakuuttunut, että Saksaa ei yllätetä enää toistamiseen.

- Niin sanotut pienemmät maat ovat tehneet otteluista todella vaikeita ennakkosuosikeille. Lauantaina kolme pistettä saa se joukkue, joka haluaa voittoa enemmän - ja se tulemme olemaan me, Gomez vakuutteli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.2.2019 07:40:10