VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tanskan tähti osui, VAR pelasti Australialle pisteen MM-jalkapallossa

21.6.2018 - 16:52:13


Tanska ja Australia jakoivat pisteet 1-1-tuloksella jalkapallon MM-kisoissa torstaina. Tanska aloitti ottelun erinomaisesti, mutta ottelu tasoittui pelin vanhetessa.

Tanska sai otteluun unelma-alun. Ottelua oli pelattu vain reilut kuusi minuuttia, kun Tanska siirtyi ottelussa 1-0-johtoon. Australia purki palloa huolimattomasti ja Tanska pääsi katkomaan. Pallo toimitettiin boksiin, missä Nicolai Jörgensen jatkoi pallon komeasti yhdellä kosketuksella keskustaan Christian Eriksenille, joka laukoi pallon ilmasta maalin kattoon. Maali oli Tottenhamin supertähdelle näiden MM-kisojen ensimmäinen.

38. minuutilla Australia nousi kuitenkin tasoihin. Rangaistusalueella havaittiin käsivirhe Tanskan Yussuf Poulsenilla ja pallo vietiin pilkulle VAR-videotarkistuksen jälkeen. Mile Jedinak onnistui rankkarissa jo toista kertaa näissä MM-kisoissa ja nosti Australian tasoihin.

Toisella jaksolla molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta lopulta lisämaaleja ei enää nähty. Tanska nousi tasapelin myötä neljään pisteeseen Ranskan ohi ja on jatkopaikassa kiinni. Australiallakin on vielä panosta lohkovaiheen viimeisellä kierroksella Perua vastaan.

Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

SaiPa silppuaa Sportia

15.2.2019 20:05:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille huonoja uutisia

15.2.2019 17:57:54

 

 

 

 

 

 

 

 

SJK hankki jenkkihyökkääjän

15.2.2019 16:06:02