NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sami Hyypiä: Bussi sallittu vain Islannille

21.6.2018 - 12:51:35


Jalkapallolegenda Sami Hyypiä ennakoi torstai-illan päättävästä MM-kisamatsista Argentiinan ja Kroatian välillä täysin erilaista kuin Argentiinan ja Islannin avausottelusta. 1-1-lukemiin päättyneessä avausottelussa Islannin puolustus turhautti Leo Messin ja kumppanit.

- Islanti lähti avausottelussa ottamaan sen, mitä otettavissa oli. Argentiina-ottelu oli kuin cupin ottelu, jossa alemman divisioonan joukkue otti hyvän tuloksen niillä keinoilla, jotka ovat sallittu, Hyypiä toteaa. Hyypiä ei usko, että Kroatia kopioi Islannin pelitapaa.

- Kroatia pelaa taitojalkapalloa ja on iso jalkapallomaa. Ei Kroatiassa hyväksyttäisi sitä, että lähdettäisiin pelaamaan vain tulos edellä. Eikä muukaan jalkapallomaailma ylistäisi bussipuolustavaa Kroatiaa vaikka se voisikin olla järkevä tapa pelata. Islanti on omalla tavallaan saavuttanut sellaisen erityissuosikin aseman etenkin mediassa, että heidän pelitapansa hyväksytään ja sitä jopa ihaillaan – mutta se ikään kuin sallitaan vain Islannille.

D-lohkosta on muodostumassa erittäin kiharainen, ja toisen ottelukierroksen tasaisissa otteluissa on valtavat panokset, erityisesti illan Argentiinalla.

- Argentiina ei ainakaan saa hävitä. Jos Kroatia pystyy pitämään Argentiinan riittävän pitkään nollilla, alkavat he ottaa riskejä, puolustajat alkavat nousta enemmän ja enemmän ja sitten… Kroatian taidolla osataan iskeä vastaan todella hyvin.

Rivien välistä on luettavissa, että uskot Kroatian yllätykseen?

- Sanotaan silti, että Argentiinan pieninumeroinen voitto. Argentiina on lievä suosikki, mutta Kroatialla on myös saumat peli viedä. Enkä ihmettelisi, jos tässäkin pelissä vietäisiin pallo ainakin kerran pilkulle.

Argentiina – Kroatia-ottelu alkaa klo 21.00 ja on katsottavissa YLE TV2 –kanavalla. Betsson tarjoaa futisjännäreille mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittä. Lue lisää täältä: https://promotions.betsson.com/jalkapallon-mm-kisat/fi/

Lähde: Betssonin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!