NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kolumbia iskee Japanin kimppuun - Falcaolle MM-debyytti

19.6.2018 - 12:45:33


Kolumbia kohtaa Venäjällä MM-kisojen avauksessaan Japanin Saranskin Mordovia Areenalla tiistain ensimmäisessä ottelussa.

H-lohkon tiistain pelit ovat viimeiset ensimmäisen kierroksen otteluista ja iltapelinä oleva Venäjän ja Egyptin kohtaaminen on jo toista kierrosta.

Bayern Münchenin kolumbialaiskärki James Rodriguez oli isossa roolissa neljä vuotta sitten kun arpaonni heitti Kolumbian ja Japanin vastakkain Brasilian MM-kisoissa. Tuolloin Los Cafeteros oli parempi lukemin 4-1, ja Rodriguez iski yhden osuman.

Kolumbian Falcao tekee debyyttinsä MM-tasolla ollen edellisistä kisoista sivussa loukkaantumisen takia. Päättyneellä kaudella Monacon tähti tuuttasi yhteensä 18 maalia Ranskan pääsarjassa.

Jose Pekerman on edelleen Kolumbian peräsimessä, kun taas Japanilla on uusi valmentaja Akira Nishino, joka suosii hyökkäävää pelityyliä. Japanin joukkueessa suurin mielenkiinto kohdistunee maailmantähtiin Keisuke Hondaan ja Shinji Kagawaan. Leicester Cityn kärki Shinji Okazaki puolestaan ollee sivussa koko ottelun loukkaantumisen takia.

H-lohkon iltapelissä iskevät yhteen Puola ja Senegal.

Jalkapallon MM-kisat 19.6.

Kolumbia - Japani klo 15
Puola - Senegal klo 19
Venäjä - Egypti klo 21


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!