VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hyvät joukkueet tekevät viime hetken maaleja" - Gareth Southgate tyytyväinen Englannin esitykseen

19.6.2018 - 06:32:57


Tähtihyökkääjä Harry Kane pelasti Englannin päänahan jalkapallon MM-kisoissa maanantaina. Englanti kukisti Tunisian 2-1.

- Mielestäni ansaitsimme voittomme. Loimme niin paljon selviä maalipaikkoja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja hallitsimme ottelua totaalisesti toisella jaksolla, Englannin valmentaja Gareth Southgate kommentoi maan jalkapalloliiton verkkosivuilla.

Kane vei Englannin 1-0 -johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta 10 minuutin pelin jälkeen. Tunisia tasoitti rangaistuspotkusta 10 minuuttia ennen taukoa.

Englanti hallitsi toista puoliaikaa, mutta ei löytänyt aukkoja Tunisian puolustuksesta. Kane pelasti lopulta Englannin lisäajalla - jälleen kulmapotkun jälkitilanteesta.

- Olen eniten tyytyväinen siihen, miten me vain jatkoimme pelaamista. Vaikka aika oli loppumassa, niin olimme kärsivällisiä. Emme vain laittaneet palloa rangaistusalueelle vaan odotimme hyviä tilanteita. Hyvät joukkueet tekevät viime hetken maaleja osittain sen takia, koska jos hallitsee peliä kuten me teimme, niin vastustaja väsyy, Southgate sanoi.

Englanti kohtaa seuraavaksi Panaman, joka hävisi maanantaina G-lohkon avausottelussa Belgialle 0-3.

- Me tiesimme miten tiukka testi Tunisia olisi. Panama tulee olemaan tiukka testi eri tavalla, koska he ovat pettyneitä tappioonsa Belgialle, Southgate näki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

SaiPa silppuaa Sportia

15.2.2019 20:05:20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille huonoja uutisia

15.2.2019 17:57:54

 

 

 

 

 

 

 

 

SJK hankki jenkkihyökkääjän

15.2.2019 16:06:02