KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Los Angeles FC voitti ensimmäisen MLS-ottelunsa - Jukka Raitala debytoi Impact-paidassa

5.3.2018 - 08:37:44


Pohjois-Amerikan jalkapalloliiga MLS:n laajennusseura Los Angeles FC nappasi voiton historiansa ensimmäisessä runkosarjaottelussa sunnuntaina. LAFC kukisti Seattle Soundersin vieraissa 1-0.

Historiallisesta maalista vastasi 11. minuutilla osunut Diego Rossi. Uruguaylaishyökkääjä sai nappisyötön meksikolaistähti Carlos Velalta ja viimeisteli varmasti. Katso:

http://www.lafc.com/post/2018/03/04/rossi-scores-first-goal-club-history?autoplay=true

- Olemme harjoitelleet paljon tuota kuviota. Minä otan aina pallon, Diego painaa maalille ja minä löydän tilan hänelle, Vela paljasti Los Angeles Times -lehdelle.

Seattle voitti MLS:n mestaruuden 2016 ja oli viime kaudella loppuottelussa häviävänä osapuolena. Voitto maistui LAFC-leirissä.

Tämä oli hieno voitto. Emme vielä näyttäneet jalkapalloilulliseti sitä, mihin pystymme. Mutta se tulee paranemaan, LAFC:n valmentaja Bob Bradley totesi.

Jukka Raitala oli hetken ajan Los Angeles FC:n pelaaja. LAFC varasi Raitalan laajennusvaraustilaisuudessa, mutta kauppasi suomalaispuolustajan Montreal Impactiin.

Raitala teki Impact-debyyttinsä sunnuntaina. Montreal hävisi Vancouver Whitecapsin stadionilla 1-2. Raitala oli Impactin avauskokoonpanossa, mutta tuli vaihtoon 78. minuutilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!