VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajien päävalmentaja ylisti maajoukkueen jättävää pelaajaa: "Teot puhuvat puolestaan"

26.1.2018 - 15:16:56


56 A-maaottelua pelannut Kari Arkivuo ilmoitti tänään lopettavansa uransa Huuhkajien paidassa. 34-vuotias puolustaja jatkaa uraansa Ruotsin pääsarjassa BK Häckenin riveissä.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva arvostaa Arkivuon panoksen Suomi-paidassa korkealle.

- Kallu on ollut Suomen A-maajoukkueelle luottopelaaja isolla L-kirjaimella. Hän on työjuhta, joka ei tee itsestään isoa numeroa. Hän ei ole puheliaimmasta päästä, mutta teot puhuvat puolestaan ja hän on onnistunut tekemään pitkän ja komean uran, ”Rive” kehuu.

- 56 A-maaottelua, yli kaksi sataa peliä Ruotsissa sekä lisäksi kokemusta Norjasta ja Hollannista. Kallu on varmasti kaikkien valmentajiensa alaisuudessa ollut sellainen luottopelaaja, jonka nimi laitetaan avauskokoonpanoa mietittäessä ensimmäisten joukossa paperille.

Huuhkajat aloittaa maaliskuussa todenteolla valmistautumisen syksyn Nations Leaguen lohkovaiheeseen. Ilmassa on muutoksen tuulia, sillä pitkäaikaisista runkopelaajista lähiaikoina lopettamisestaan ovat ilmoittaneet myös kapteeni Niklas Moisander sekä Perparim Hetemaj.

- Kolme avauksen pelaajaa jää pois, joten paikkaajia on noustava tilalle. Näimme viime vuonna 44 pelaajaa Huuhkajissa ja heistä yhdeksän teki debyyttinsä. Tänä vuonna on tullut jo kolme lisää. Tulijoita on, mutta he ovat tietysti erityyppisiä pelaajia.

Lähde: Palloliiton verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21