VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nuorten EM-lopputurnaus rakentuu, lähettiläiksi Maija Saari ja Tim Sparv

10.1.2018 - 23:25:00


Ensi heinäkuussa Seinäjoella ja Vaasassa pelattavaa jalkapallon alle 19-vuotiaiden poikien EM-lopputurnausta on valmisteltu pitkään. Tähän mennessä näkyvin merkki on ollut viime kesän lopulla pelattu EM-esiturnaus. Uuden vuoden alkajaisiksi turnaukseen liittyviä konkreettisia asioita on saatu edistettyä monella sektorilla.

Lopputurnauksen alustava otteluohjelma on nyt julkaistu. Avauspäivän (16.7.) molemmat ottelut pelataan Vaasassa. Sen jälkeen kaikkina pelipäivinä pelataan molemmilla ottelupaikkakunnilla, kunnes välierät pelataan jälleen Vaasassa ja finaali 29.7. Seinäjoella. Lopputurnauksen lohkot arvotaan kevään EM-jatkokarsintojen jälkeen 30.5. Vaasan kaupungintalolla.

EM-lopputurnauksen lähettiläiksi on nimetty Helmareiden (naisten maajoukkueen) ja Huuhkajien (miesten maajoukkueen) pitkäaikaiset kantavat voimat Maija Saari ja Tim Sparv.

Keskiviikkona julkistettiin lopputurnauksen pääyhteistyökumppanit. Ne ovat Atria, Coca-Cola, Europcar, Ilta-Sanomat, Sokos Hotels, Telia ja Volkswagen. Televisioinnista ja muista medialähetyksistä vastaa Yle.

Lähde: Palloliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43