COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

FIFA uhkailee kovilla toimilla: Espanja ulos jalkapallon MM-kisoista?

15.12.2017 - 23:31:05


Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on uhannut sulkea Espanjan pois ensi kesän jalkapallon MM-kisoista, kirjoittaa espanjalaislehti El Pais.

Lehden tietojen mukaan sulkeminen tulee kysymykseen siinä tapauksessa, mikäli jalkapalloliiton puheenjohtajan vaalissa annetaan poliittista painetta.

Espanjan korkein urheiluneuvosto on pyytänyt jalkapalloliittoa järjestämään uudet puheenjohtavaalit ja FIFA näkee tämän poliittisena vaikuttamisyrityksenä Espanjan jalkapalloliiton toimintaan.

Koko juttu pohjautuu Angel Maria Villarin pidätykseen. Hänet pidätettiin vain tovi sen jälkeen, kun hänet oli valittu puheenjohtajaksi. Pidätyksen syynä oli epäilty korruptio.

Villarin tehtävissä toimii tällä hetkellä Juan Luis Larrea, mutta urheiluneuvosto halusi uudet puheenjohtavaalit Espanjan jalkapalloliitossa.

Espanjan sulkeminen kisoista olisi valtavan iso tapaus. Maa on juhlinut 2000-luvulla yhtä maailmanmestaruutta ja kahta EM-kultaa. Espanjan osallistuminen oli vaakalaudalla myös ennen kesän 2008 EM-kisoja, mutta tuolloin maa päästettiin kisoihin ja se voitti Euroopan mestaruuden tuona kesänä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Yle.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08