COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Italiassa puidaan jättimäistä MM-pettymystä - "Se saattoi huijata häntä luulemaan"

15.11.2017 - 18:54:20


Italian jalkapallomaajoukkue ei pelaa ensi kesänä jalkapallon MM-kisoissa. Ruotsi pudotti maan jatkosta jatkokarsinnoissa.

Italialle poisjäänti kisoista oli vasta toinen sen historian aikana. Edellisen kerran Italia ei osallistunut MM-turnaukseen vuonna 1958. On ymmärrettävää, että maassa on käynnissä melkoinen jälkipyykki.

Yksi jälkipyykkiin osallistujista on maajoukkueen entinen päävalmentaja Arrigo Sacchi. Hän pitää Giampiero Venturan valintaa maajoukkueen päävalmentajaksi virheenä.

- Carlo Tavecchio aloitti Italian jalkapalloliiton puheenjohtajuutensa Antonio Conten loistavalla aikakaudella. Kenties se huijasi häntä luulemaan, että hän pystyy tekemään saman Venturan kanssa. Siis valmentajan, jolla on hyvä ja pitkä ura, mutta ei mitään huippukohtaa, Sacchi mietti Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

Sacchi uskoo kuitenkin, että kisoista putoamisessa saattaa olla myös hyvä puolensa.

- Olen surullinen tästä päivästä, mutta kenties tämä voi johtaa kohti parempaa tulevaisuutta. Meidän pitää joka tapauksessa katsoa syvälle peiliin, jotta näemme selvästi, mikä meni pieleen, Sacchi sanoi.

Arrigo Sacchi toimi Italian päävalmentajana vuodet 1991-1996. Hän valmensi Italian MM-hopealle Yhdysvaltain MM-kisoissa vuonna 1994.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08