COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

37-vuotias konkari liikuttui maansa MM-paikasta - "Olo on kuin nuorella pojalla"

15.11.2017 - 17:51:10


Australia varmisti keskiviikkona paikkansa jalkapallon MM-kisoissa. Australia kaatoi ratkaisevassa karsintaottelussa Hondurasin maalein 3-1 ja sai samalla pääsylipun Venäjällä ensi kesänä pelattaviin MM-kisoihin.

Ensi kesän turnaus on 37-vuotiaalle Tim Cahillille jo hänen uransa neljäs MM-lopputurnaus. Konkari oli mukana jo 2006, 2010 ja 2014. Keskiviikkona keskikenttäpelaaja urakoi täydet 90 minuuttia, kun Honduras kaatui.

- Maani auttaminen MM-turnaukseen on jotain, mistä olen hyvin ylpeä näin vanhemmalla iällä, Cahill sanoi Goal.comin mukaan.

- Olo on kuin nuorella pojalla. Tiedän, että mittariin tulee ensi kuussa 38 vuotta, mutta tiedän myös, että minun tehtäväni on laittaa kroppaa likoon maani puolesta, Cahill jatkoi herkistyneenä.

Cahill oli karsinnoissa isossa roolissa. Kokenut pelaaja iski Australian molemmat maalit 2-1-voittoon päättyneessä ottelussa Syyriaa vastaan, joka varmisti paikan ratkaisevaan ottelupariin Hondurasia vastaan.

- Halusimme näyttää, mitä olemme. Emmekä vain sitä, mitä on tapahtunut 2,5 vuoden aikana karsinnoissa, vaan koko tämän neljän vuoden aikana, Cahill sanoi.

Australian MM-joukkuetta ei tietenkään vielä tässä vaiheessa ole nimetty, mutta Cahill haluaa olla mukana neljännen - ja varmasti viimeisen kerran.

- Teen ihan mitä vain, että olen mukana MM-joukkueessa. Olen tehnyt niin aina. Sen olen velkaa tälle maalle, joka on antanut minun elää unelmaani ja tehdä sitä, mitä rakastan, Cahill linjasi.

Tim Cahill on pelannut pitkän uransa aikana monessa eri sarjassa, mutta parhaiten hänet muistetaan Evertonin paidasta Valioliigasta. Hän pelasi Evertonissa vuodet 2004-2012.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08