COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Italia on karmeassa tilanteessa, tekeekö Ruotsi jättiyllätyksen? - "En oikeasti ymmärrä"

13.11.2017 - 14:41:05


Jalkapallon Euroopan jatkokarsinnoissa pelataan massiivisen iso ottelu Italian ja Ruotsin välillä maanantaina. Ruotsi voitti ensimmäisen jatkokarsinnan 1-0 ja Italia ei saanut aikaiseksi hyvin arvokasta vierasmaalia.

Ruotsi on siis ennen toista osaottelua kiinni paikassa MM-kisoihin. Italia ei ole jäänyt ulos MM-lopputurnauksesta lähes 60 vuoteen - viimeksi näin tapahtui vuonna 1958.

- Ensimmäisessä osaottelussa olisimme voineet olla parempia ja ottelu olisi voinut olla urheilullisesti parempi, Italian päävalmentaja Gian Piero Ventura sanoi lehdistötilaisuudessa.

- Mutta me olemme Italia. Jos haluamme mennä kisoihin, meidän pitää tehdä se pelaamalla jalkapalloa. Se ei tietenkään tarkoita, etteikö Ruotsin pitäisi. En osaa sanoa, millainen ottelusta tulee, mutta toivottavasti se on urheilullisessa mielessä parempi, päävalmentaja linjasi.

Italialla on ottelussa valtavat paineet. Jalkapallojättiläisen putoaminen MM-lopputurnauksesta olisi megaluokan yllätys.

- Tiedän, että kyse on perustavanlaatuisesta ottelusta meille, mutta tilanne oli jo sama silloin, kun tulin maajoukkueen peräsimeen. Tiesimme, että Espanja on meidän lohkossa, joten emme voi olla yllättyneitä tästä tilanteesta, missä nyt olemme, Ventura sanoi.

- En ihan oikeasti ymmärrä: ihmiset ovat yllättyneitä, että pelaamme jatkokarsinnoissa, vaikka se oli se mahdollinen skenaario jo karsintojen alussa. Nyt olemme tässä. Jos häviämme, teemme tiettyjä ratkaisuja. Jos voitamme, teemme jotain toisia ratkaisuja, Ventura sanoi.

Italian ja Ruotsin toinen jatkokarsintaottelu pelataan kello 21.45 Suomen aikaa Milanon San Sirolla. Ruotsille riittää voittoon tasapelikin.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!