COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsi virittelee jättipommia jalkapallon MM-jatkokarsinnassa!

10.11.2017 - 23:34:49


Ruotsi otti - ainakin pienen - otteen paikasta jalkapallon vuoden 2018 MM-kisoissa, kun joukkue voitti kaksiosaisen MM-jatkokarsinnan ensimmäisessä kamppailussa Italian 1-0.

Italian päävalmentaja Gian Piero Ventura on saanut runsaasti kritiikkiä, koska Azzurri ei ole vakuuttanut pelillisesti. Ruotsissa taas on saatu aikaan pieni buumi maajoukkueen suhteen.

Tukholmassa pelatun ottelun ensimmäinen puoliaika oli varsin tasainen. Ruotsin hyökkääjä Ola Toivosen hieman ohi maalin mennyt laukaus jäi kuitenkin avausjakson kohokohdaksi. Azzurrista Andrea Belotti oli lähimpänä maalintekoa.

Italia näytti toisen puoliajan alussa varsin passiiviselta ja Ruotsi rankoikin lopulta 61. minuutilla: Jakob Johanssonin laukaus pomppi italialaispelaajien kautta ohi hölmistyneen Gianluigi Buffonin.

Azzurri heräsi kunnon kiriin takaiskuosuman jälkeen, ja Ruotsi passivoitui vuorostaan. Useita huippupaikkoja Italia ei onnistunut rakentamaan, mutta Manchester United -pakki Matteo Darmianin upea laukaus osui sisätolppaan.

Loppuminuutit olivat Ruotsin osalta melkoista selviytymistaistelua, sillä joukkue ei halunnut antaa Italialle tärkeää vierasmaalia. Taistelu palkittiin lopulta 1-0-voitolla.

Italian putoaminen jalkapallon MM-kisoista olisi melkoinen sensaatio. Joukkue on viimeksi jäänyt MM-turnauksen ulkopuolelle vuonna 1958.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!