COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pikkuhuuhkajat taipui tasapeliin Juha Malisen avausottelussa

10.11.2017 - 22:36:51


RoPSista Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi siirtyneen Juha Malisen debyytti Pikkuhuuhkajien käskyttäjänä päättyi 2-2-tasapeliin Georgiaa vastaan.

Kyseessä oli EM-karsintaottelu, joka pelattiin Georgian Tbilisissä. Suomi johti ottelua avausjakson jälkeen 1-0 Benjamin Källmanin maalilla.

- Pystyimme pelaamaan hyökkäykset loppuun saakka ja ottamaan ylhäältä vastustajan kiinni, mikä selvästi yllätti Georgian. Muutaman kerran pudotimme sitten matalaan blokkiin ja saimme sillä Georgian tekemään hätisiä ratkaisuja, Malinen kommentoi alkua Palloliiton verkkosivuilla.

Giorgi Beridze toi isännät tasoihin toisen jakson alkupuolella, mutta Källmanin illan toinen osuma oli tuoda Pikkuhuuhkajille täyden pistepotin. Johto ei kuitenkaan kestänyt loppuun saakka, sillä Roman Tchanturian teki 2-2-tasoituksen 86. minuutilla.

- Leo Väisäsellä ja Kaan Kairisella oli hyvät paikat tehdä maali ja sitten se maali lopulta tulikin, mutta... Oikeastaan molemmissa vastustajan maaleissa vähän ylipuolustimme ja kun Georgialla oli taitavat ja nopeat laitapelaajat, niin he pääsivät sitten heittämään palloa maalille ja vähän kumpikin takaisku kimpoili lopulta maaliin, harmitteli Malinen.

Tunnelin päässä on paljon valoa, mutta Malinen myönsi, että kopissa oli pettyneitä miehiä taiston tauottua.

- Meille tarjottiin hyvää pottia eli voittoa ja todella pettyneitä kavereita kopissa oli ottelun jälkeen. Toki Georgia oli hyvä vastustaja, mutta voittokin olisi ollut otettavissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!