COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsalaiset eivät tahdo Zlatania takaisin maajoukkueeseen - miten käy Ruotsin Italiaa vastaan?

10.11.2017 - 10:09:24


Ruotsilla kävi karmaiseva arpaonni jalkapallon MM-jatkokarsinnoissa: Se saa Friends Arenalla perjantaina vastaansa Italian. Kisoihin menijä tuosta parista ratkeaa maanantaina San Sirolla.

Itseluottamusta sinikeltaisilta ei toki puutu nytkään: Ruotsissa on jo spekuloitu, pitäisikö maan kaikkien aikojen jalkapalloilijan, Zlatan Ibrahimovicin, palata joukkueeseen MM-turnaukseen. Parhaillaan polvivammasta kärsivä Zlatan päätti maajoukkueuransa kesän 2016 EM-kisoihin.

Ruotsalaislehti Aftonbladet teetti loppukesästä kyselyn, mitä mieltä ruotsalaiset olisivat Zlatanin paluusta. Tulosta voi pitää yllättävänä: Pelaajat kyllä toivottaisivat "Ibran" tervetulleeksi, mutta kyselyyn vastanneista ruotsalaisista enemmistö - ja etenkin miesvastaajat - vastusti Zlatanin paluuta.

Yksilön etu ei siis tässäkään tapauksessa menisi joukkueen kokonaisedun edelle.

- Aika yllättävä tulos! Vaikea kuvitella, että suomalaiset olisivat vastanneet samalla tavalla kuin ruotsalaiset nyt Zlatanille, mikäli Jari Litmasella olisi huippu-uransa viimeisinä vuosina ollut vastaava tilanne, naurahtaa Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist tiedotteessa.

- Itse kuitenkin veikkaan, että mikäli Ruotsi nyt Italian kaataa, Zlatan nähdään ensi kesänä Venäjällä.

Betsson antaa ennen avausottelua Ruotsin kisoihin menemisestä kertoimen 3,05, kun Italian kerroin on vain 1,33. Kerroin sille, että Zlatan pelaa MM-kisoissa, on 6,00.

Ruotsi-Italian kertoimet: https://sportsbook.betsson.com/fi/jalkapallo/jalkapallon-mm-kisat/mm-karsinnat-uefa/ruotsi-italia

1x2-kertoimet viikonlopun MM-jatkokarsintaan:

10.11. Ruotsi-Italia
3.35 // 3.10 // 2.31

11.11. Tanska-Irlanti
1.74 // 3.45 // 5.30

Lähde: Betssonin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!