COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Englanti käy jalkapallon suurmaiden kimppuun kokeilujoukkueella

2.11.2017 - 22:51:19


Englannin jalkapallomaajoukkueella on oiva paikka saada kriittinen kotiyleisö puolelleen. Marraskuussa Englanti ottaa ystävyysotteluissa mittaa lajin suurmaista: Brasiliasta ja Saksasta.

Manageri Gareth Southgate satsaa kuitenkin kokeiluihin. Englanti hakee vielä omaa taktiikkaansa Southgaten alaisuudessa. Kaiken kukkuraksi Southgate, entinen 21-vuotiaiden käskijä, päätti kutsua otteluihin tukun kokemattomia pelaajia.

- Nyt meillä on tilaisuus luoda katsaus uusiin pelaajiin ja erilaiseen tapaan pelata. Hienoa minun asemassani on se, että tunnen järjestelmässämme kasvaneet nuoret pelaajat, Southgate sanoi jalkapalloliitto FA:n tiedotteessa.

- Nämä nuoret kaverit on tiedetty maan parhaiksi jo ikäkausimaajoukkueissa. He pelaavat seurajoukkueissaan hyvin ja he saavat asioita aikaiseksi. Nyt nähdään, onko heillä avuja A-maajoukkueeseen ja siellä pysymiseen.

Lupauksia Englannin ringissä ovat muiden muassa Tammy Abraham (Swansea), Joe Gomez (Liverpool) ja Ruben Loftus-Cheek (Crystal Palace).

MM- ja EM-lopputurnauksissa Englanti ei ole juuri säväyttänyt sitten maailmanmestaruuden 1966. Karsinnat ovat useimmiten sujuneet. Nytkin Englanti valtasi MM-paikan ylivoimaisella esityksellä lohkossaan.

- Nyt kun meillä on MM-paikka varattuna, pääsemme vihdoin tekemään kokeiluja ja pohtimaan, miten haluamme joukkueen kehittyvän, kertoi Southgate.

Englanti pelaa Saksaa vastaan 10. marraskuuta ja Brasiliaa vastaan 14. marraskuuta. Molemmat ottelut käydään Lontoon Wembleyllä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!