COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

U17-tytöt jatkoon EM-karsinnassa

29.10.2017 - 20:04:18


Alle 17-vuotiaiden (2001) tyttöjen maajoukkue kohtasi sunnuntaina Sloveniassa pelatun EM-karsintaturnauksen viimeisessä ottelussaan Italian. 1-1-tasapeli merkitsi Suomen sijoittumista lohkokakkoseksi ja etenemistä ensi kevään EM-jatkokarsintaan.

Sunnuntain otteluun Suomi sai otteluun unelma-alun, kun avausmaali nähtiin jo kolmannella minuutilla. Nana Yangin kulmapotkusta Kaisa Juvonen pääsi siirtämään Suomen johtoon.

Toiselle puoliajalle Italia tuli aggressiivisesti ja sai painetta Suomen päätyyn. Painostus palkittiin 57. minuutilla, kun Serena Landa syötti rangaistusalueen sisään Melissa Belluccille, joka laukoi pallon takakulmaan. Maalin jälkeen Suomi haki aktiivisesti johtomaalia ja loi paikkoja, mutta 1-1-lukemat jäivät taululle.

- Olemme pelanneet kaksi ottelua Italiaa vastaan tänä vuonna ja olimme molemmissa parempi joukkue, Suomen päävalmentaja Marko Saloranta harmitteli Palloliiton tiedotteessa.

- Toisaalta jatkokarsintaa ajatellen emme ottaneet ihan hulluja riskejä voittomaalin eteen, sillä toisessa pelissä tilanne oli sellainen, että olimme lohkokakkosia. Vähän olen tulokseen pettynyt, mutta ei pelaajilta mitään pois. He lähtivät voittamaan peliä ja pistivät varmasti kaikkensa.

Italia, Suomi ja Slovenia päätyivät kaikki viiteen pisteeseen. Italia vei ykkössijan keskinäisten otteluiden perusteella ja Suomi päihitti Slovenian koko turnauksen maalieron perusteella.

Lähde: Palloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!