COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Osoitti sitä omaa johtajuuttaan" - Kanerva kehui kapteeninsa otteita

7.10.2017 - 07:01:19


Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva oli luonnollisesti tyytyväinen Huuhkajien otteisiin perjantain MM-karsintaottelussa. Suomi venyi 1-1 -tasapeliin Kroatian vieraana.

Tähtihyökkääjä Mario Mandzukic vei Kroatian johtoon 57. minuutilla. Vaihtomies Pyry Soiri toi Suomen tasoihin juuri ennen täyttä aikaa.

- (Kroatia on) lohkon paras joukkue, ja tietää sen laadun, niin erittäin arvokas tulos kyllä ja olen tosi ylpeä joukkueesta. Ennen kaikkea osoitti venymiskykyä tappiotilanteessa. Halusi tulla tasoihin ja hakea jopa voittoa, Kanerva kehui miehistöään Palloliiton verkkosivuilla.

Kanerva jakoi kiitosta erityisesti Niklas Moisanderille. Huuhkajien kapteeni teki paluun loukkaantumisen jälkeen, mutta ei pelannut tuttuun tapaan topparina.

- Hienoa oli ennen kaikkea katsoa Niklas Moisanderin paluuta takaisin riveihin. Joutui vähemmän tutulle pelipaikalle vasemmaksi pakiksi. Hän suoriutui mielestäni erinomaisesti ja osoitti sitä omaa johtajuuttaan ja etenkin pallollista pelaamista tiukassa paikassa.

Suomi päättää MM-karsintaurakkansa maanantaina, kun Turkki saapuu vierailulle Turkuun. Huuhkajat tulee sijoittumaan I-lohkossa viidenneksi eli toiseksi viimeiseksi.

Myös Turkki on menettänyt mahdollisuutensa päästä MM-kisoihin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

Saako Lauri Marjamäki kenkää?

22.2.2018 20:07:51

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari esitteli uuden autonsa

22.2.2018 16:13:18