COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Islanti hyvin lähellä paikkaa jalkapallon MM-kisoihin, Turkki ulkona

7.10.2017 - 00:35:07


Islanti aiheutti jalkapallon MM-karsinnoissa sensaation voitettuaan perjantaina Eskisehirissä Turkin vieraskentällä 3-0. Turkille tulos oli katastrofi, sillä maan karsiutuminen MM-kisoista varmistui. Turkki ei ole ollut MM-futiksessa mukana vuoden 2002 jälkeen, jolloin otti pronssia.

Islanti on voittonsa myötä hyvin lähellä suoraa MM-kisapaikkaa. Islannille riittää voitto maanantain kotiottelusta Kosovoa vastaan. Tasapelikin riittää Islannille, jos Kroatia ja Ukraina jäävät tasapeliin.

Espanjan kisapaikka varmistui 3-0 -voitolla Albaniasta. Italia jäi 1-1 -tasapeliin Makedonian kanssa, mutta sijoittuu G-lohkossa toiseksi ja pääsee jatkokarsintaan.

Serbia hävisi Itävallalle 2-3, eikä pystynyt varmistamaan MM-kisapaikkaansa. Wales voitti Georgian 1-0 ja Irlanti Moldovan 2-0, joten Wales ja Irlanti voivat nousta lohkovoittoon maanantaina Serbian edelle.

Serbialle riittää kisapaikan varmistamiseen voitto maanantaina Georgiasta. Jos Serbia kokee pistemenetyksiä, ottaa Wales-Irlanti -ottelun voittaja suoran kisapaikan.

Euroopasta jalkapallon 2018 MM-kisapaikan ovat isäntämaa Venäjän lisäksi varmistaneet Belgia, Saksa, Englanti ja Espanja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taylor Hall on NHL:n MVP

21.6.2018 05:24:51