COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ruotsin futisnaiset laulukuoroon

3.8.2012 - 16:14:22Lontoon olympiakisojen naisten jalkapallon pudotuspelivaihe käynnistyi perjantaina. Ruotsin unelma mitalista tuhoutui heti päivän ensimmäisessä neljännesfinaaliottelussa, kun länsinaapurimme taipui Glasgow´n Hampden Parkilla Ranskalle 1-2.

Ruotsi meni 1-0 -johtoon pelin 18. minuutilla, kun Nilla Fischer pukkasi pallon verkkoon suoraan kulmapotkusta. Viisi minuuttia myöhemmin keltapaidoilla oli mahtitilanne kasvattaa etumatkaansa, mutta Lisa Dahlkvist ei onnistunut avopaikassa.

Ranska tuli tasoihin juuri ennen puolen tunnin kohtaa myöskin kulmapotkun jälkitilanteesta. Ruotsin maalivahti Hedvig Lindahl pääsi näppeineen väliin keskitykseen, mutta pallo meni suoraan Ranskan Laura Georgesille ja tämä iski 1-1 -osuman. Ranska teki toisen maalinsa 10 minuuttia myöhemmin vapaapotkun jälkitilanteesta. Osuma merkittiin Wendie Renardin nimiin.

Ruotsilla oli paikkansa tasoitukseen toisella puoliajalla, mutta Ranska ei suostunut antautumaan. Lähimpänä Ruotsin toista maalia oli Fischer, joka pääsi avopaikkaan 72. minuutilla, mutta Ranskan veräjänvartija Sarah Bouhaddi torjui upeasti.

Ruotsi ja Ranska kohtasivat vuosi sitten naisten MM-kisojen pronssiottelussa. Tuolloin Ruotsi oli parempi eli Ranska sai nyt makean revanssin.

Ranska kohtaa välierissä joko MM-kultaa puolustavan Japanin tai olympiahopeaa puolustavan Brasilian.

Torstain muut neljännesfinaaliottelut ovat USA-Uusi-Seelanti ja Britannia-Kanada.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!