COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suarez tuohtui brittikatsojien käytöksestä

2.8.2012 - 12:59:37Uruguayn urakka olympialaisten jalkapalloturnauksessa päättyi alkulohkoon, kun joukkue hävisi keskiviikkona viimeisessä lohko-ottelussaan Iso-Britannialle 0-1. Uruguayn tähtihyökkääjä Luis Suarez on erittäin tuohtunut siitä, että englantilaiskatsojat buuasivat Uruguayn kansallishymin soidessa ennen ottelun alkua.

- Minä voin sietää solvaamisen, en välitä. Mutta mielestäni se oli katsojilta täydellistä kunnioituksen puutetta, kun he buuasivat mediän yrittäessämme laulaa kansallishymniämme. Tappio ja kotimatka kuitenkin kirvelee, Suarez totesi BBC:n verkkosivuilla.

Suarez oli selvästikin brittifanien kohteena, sillä buuaamista oli havaittavissa kansallislaulun aikana ainoastaan silloin, kun Suarezin kasvot näkyivät stadionin jättiskriinillä.

- He ilkkuivat ja buuasivat minulle varmasti siksi, että he pelkäsivät kohdata kaltaiseni pelaajan. He pelkäävät minua, mutta minuun se ei vaikuta.

Ennen ottelun alkua Britannian joukkueen walesilainen kapteeni pyysi Cardiffin stadionin yleisöä kunnioittamaan brittien hymniä:

- Kaikkia kansallishymnejä pitäisi kunnioittaa, ei ole väliä, vaikka kyseessä olisi pahin vihollisesi. Se kestää vain pari minuuttia. Sen aikana pitäisi olla hiljaa ja kunnioittaa sitä, ja sen pitäisi koskea kaikkia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!