COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Portugali seuraa Chelsean esimerkkiä

20.6.2012 - 17:57:54Portugalin Raul Meireles koki toukokuussa Münchenissä unohtumattomia hetkiä oltuaan mukana Chelsean joukkueessa voittamassa Mestareiden liigan finaalia. Meirelesin kausi on jatkunut sen jälkeen EM-kisoissa, joissa Portugali eteni alkulohkostaan jatkoon. Puolivälieräottelussa torstaina Varsovassa Portugali pelaa Tshekkiä vastaan.

- Chelsea voitti Mestareiden liiga, vaikka kukaan ei pitänyt meitä suosikkeina. Kukaan ei pitänyt Portugalia suosikkina, kun tämä turnaus alkoi. Paras innoittaja minulle on, mitä tapahtui Chelsealle Mestareiden liigassa. Yritämme Portugalin kanssa samaa, Meireles kertoi NDTV:n mukaan.

Portugalin supertähti Cristiano Ronaldo tuhlasi aiemmissa peleissä maalipaikkoja, mutta osui Hollannin verkkoon kahdesti Portugalin voittaessa viime sunnuntaina 2-1.

- Ronaldo on yksi parhaista pelaajista, jonka koskaan olen tavannut. Harjoituksissa hän antaa aina kaikkensa. Hän on johtajamme ja kukaan ei halua voittaa enempää kuin hän. Viime ottelussa hän maalasi kahdesti, mutta aiemmissakin peleissä hänen panoksensa auttoi meitä valtavasti, Meireles ilmoittaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!