Tottenhamilla koronarypäs - miten käy seuraavien pelien?

7.12.2021 - 10:13:00


Englantilaislehtien mukaan useat Tottenhamin pelaajat olisivat saaneet positiivisen testituloksen. Tulokset varmistuvat tiistaina.

Lähteiden mukaan peräti kuusi Tottenhamin pelaajaa olisi saanut koronatesteistä positiivisen testituloksen. Lisäksi kaksi muuta joukkueen jäsentä olisi saanut positiivisen tuloksen.

Mahdolliset sairastumiset varmistetaan vielä jatkotesteillä, joiden tuloksia odotellaan tiistaina. Aiemmin tällä kaudella Tottenhamin leirissä todettiin kaksi positiivista testitulosta, jotka kuitenkin olivat lopulta vääriä.

Positiiviset tulokset olisivat raju takaisku joukkueelle, sillä edessä on tiukka otteluohjelma. Jo nyt ne vaikuttavat joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Tottenham kohtaa torstaina elintärkeässä Eurooppa-liigan ottelussa Rennesin ja sunnuntaina vastassa on Valioliigassa Brighton. Ensi viikolla Tottenham kohtaa Leicesterin ja Liverpoolin.

Valioliigassa on voimassa pykälät ottelusiirtoihin useiden koronatartuntojen suhteen, mutta Eurooppa-liigan suhteen tilanne on epätodennäköisempi. UEFA:n säännöissä ottelu voidaan siirtää ainoastaan siinä tapauksessa, että A-listan pelaajista olisi käytettävissä enintään 13 pelaajaa tai jos joukkueella ei ole pelikykyisiä maalivahteja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48