Dortmundin tähti latasi täyslaidallisen Der Klassikerin erotuomaritoiminnasta - Saksan palloliitto otti kommentit tutkintaan

7.12.2021 - 8:14:00


Saksan jalkapalloliitto on ottanut Dortmundin keskikenttäpelaaja Jude Bellinghamin kommentit tutkintaan. Bellingham kritisoi kovin sanoin erotuomari Felix Zwayerin työskentelyä Bayer München -ottelussa.

Bayer München voitti Dortmundin kuumassa ottelussa 3-2. Ottelun erotuomarityöskentely aiheutti ottelussa paljon keskustelua.

Dortmundin mielestä sille olisi kuulunut rangaistuspotku, mutta Swayerin pilli pysyi taskussa. Pian sen jälkeen Bayern sai kuitenkin rankkarin, kun Zwayer katsoi pallon osuneen Mats Hummelsin käteen. Robert Lewandowski pamautti pallon maaliin varmistaen Dortmundille voiton. Samalla Bayern repäisi sarjassa neljän pisteen johdon Dortmundiin.

Dortmundin molemmat maalit syöttänyt Bellingham ei säästellyt sanojaan ottelun jälkeen.

- Asetat erotuomarin, joka on järjestellyt aiemmin pelejä, Saksan suurimpaan otteluun. Mitä voit odottaa? Mielestäni se ei ollut rankkari. Hummels ei edes katsonut palloon, vaan hän taisteli saadakseen sen ja se osui häneen. Voit katsoa muitakin ottelussa annettuja tuomiota, Bellingham totesi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Zwayer tuomittiin vuonna 2005 otteluiden järjestämisestä, kun hän toimi avustavana erotuomarina Robert Hoyzerille. Hoyzer sai elinikäisen toimitsijakiellon sekä 2,5 vuoden vankeustuomion, mutta Zwayer selvisi puolen vuoden toimitsijakiellolla sekä 300 euron sakoilla.

Saksan jalkapalloliitto ilmoitti ottavansa Bellinghamin kommentit ja syytökset käsittelyynsä. Se ilmoittaa mahdollisista rangaistuksista myöhemmin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48