Evertonin tuska helpotti vihdoinkin - ja millä tavalla!

6.12.2021 - 23:53:00


Evertonin pitkä piina on päättynyt vihdoin ja viimein jalkapallon Englannin Valioliigassa. Sarjassa sijalle 12 noussut Everton katkaisi kahdeksan ottelun mittaiseksi venyneen voitottoman putkensa.

Everton kukisti liigan maanantain ainoassa ottelussa Arsenalin, joka taipui Goodison Parkilla värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-1 (0-1) -numeroin.

Ottelun avausmaali syntyi ensimmäisen puoliajan toisella lisäminuutilla, kun Martin Ödegaard laukoi pallon vasempaan alakulmaan.

Everton tuuletti tasoitusta 58. minuutilla, mutta ilo oli ennenaikainen. VAR-tarkastus osoitti, että Richarlisonin viimeistelemää maalia oli edeltänyt paitsio.

Richarlison oli uudelleen asialla 21 minuuttia myöhemmin ja silloin VAR:lle viitattiin kintaalla: pallo lähietäisyydeltä sisään ja Everton välttyi ainakin pahimmalta.

Evertonin tuska helpotti lopullisesti lisäajan toisella minuutilla, jolloin sankarin viitan kietaisi harteilleen Demarai Gray. Grayn tarkka veto painui tolpan kautta verkon perukoille.

Italian Serie A:ssa pelattiin maanantaina kaksi ottelua. Empoli peittosi Udinesen 3-1 ja Cagliari pelasi 1-1 -tasapelin Torinon kanssa.

Espanjan La Ligan ainoassa ottelussa Getafe isännöi Athletic Bilbaota. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48