Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

PSG:n päävalmentajalle esitettiin tulikuuma kysymys - näin hän siihen vastasi

25.11.2021 - 8:36:00


Manchester City varmisti Mestarien liigan A-lohkon voiton keskiviikkona, kun se kukisti PSG:n kotonaan maalein 2-1. Ottelun lehdistötilaisuuden kuumimmaksi puheenaiheeksi nousi päävalmentaja Mauricio Pochettinon tulevaisuus pariisilaisjätin peräsimessä.

Manchester United on nostanut Pochettinon ykköskandidaatin jalustalla potkut saaneen Ole Gunnar Solksjärin korvaajaksi. Hurjimpien huhujen mukaan Pochettino siirtyisi Unitediin jo vuodenvaihteen jälkeen, jolloin hänen paikkansa PSG:ssä ottaisi Real Madridin ex-valmentaja Zinedine Zidane.

Canal Plus esitti Pochettinolle ottelun lehdistötilaisuudessa odotetutusti tulikuuman kysymyksen: valmennatko PSG:tä vielä Mestarien liigan pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa?

- Kiitos ja ciao, Pochettino kuittasi kysymyksen naureskellen.

Lähtöaikeissa ollutta Pochettinoa ei päästetty kuitenkaan niin helpolla: oletko vahvistanut pelaajillesi, että pysyt seurassa kauden loppuun asti?

- Pelaajat tietävät erittäin hyvin tilanteen. Tämä on bisnestä, jossa huhut ovat aina läsnä. Ne ovat joskus negatiivisia ja joskus positiivisia. Näin me sanomme huhuista, Pochettino pyöritteli salaperäisesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07