Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Agentti avasi neuvottelujen taustoja - näin Romelu Lukakun Chelsea-siirto eteni: "Hän ei ehkä ymmärtänyt sitä ihan täysin"

28.10.2021 - 19:40:00


Romelu Lukakun siirtosaaga oli yksi puhutuimmista edellisessä siirtoikkunassa. Lukaku päätyi lopulta Chelseaan, mutta toisinkin olisi voinut käydä.

Pelaajan agentti Federico Pastorello on nyt paljastanut, että Lukaku oli lähellä siirtoa Manchester Cityyn kesällä 2020, mutta siirto ei lopulta maaliin mennyt.

Viime kesänä City oli sitten kääntänyt jo katseensa muualle ja keskittyi lähinnä Harry Kaneen. Kane jäi lopulta Tottenhamiin, eikä tuokaan siirto siis mennyt maaliin saakka.

Mutta Lukakun Chelsea-siirto meni. Tosin ei ollut kaukana, että tuokin kauppa olisi mennyt puihin. Chelsea joutui esittämään Interille kaikkiaan viisi eri tarjousta, kunnes siirto toteutui yli 100 miljoonalla eurolla.

Lukaku totesi myöhemmin, että paluu Chelseaan on ollut hänen unelmansa, mutta agentti joutui silti taivuttelemaan häntä siirtoon.

- Kerroin Lukakulle, että tämä saattaa olla sellainen nyt tai ei koskaan tilanne. Hän ei ehkä ymmärtänyt sitä täysin, Pastorello kertoi Telegraphille.

- Muistutin häntä siitä, että on junia, jotka menevät, eivätkä koskaan enää palaa. Markkinatilanteen ja vähäisten mahdollisuuksien vuoksi tämä oli hänen junansa, Pastorello kertoi.

Pastorellon mukaan Chelsea oli hyvin tosissaan ja halusi Lukakun "100-prosenttisesti".

Lukaku on pelannut tällä kaudella Chelseassa 11 ottelua ja tehnyt niissä neljä maalia. Hän edusti edellisen kerran Chelseaa jo vuosina 2011-2014.

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07