Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Uskomatonta draamaa! Liverpool voitti dramaattisen ottelun Mestarien liigassa - yhdestä tuomarin ratkaisusta puhutaan vielä pitkään

19.10.2021 - 23:53:00


Aina kun Atletico Madrid ja Liverpool kohtaavat, on viihdearvo yleensä tapissa.

Näin oli asia myös tiistaina, kun Liverpool haki täyden pistepotin Wanda Metropolitanolta lukemin 3-2.

Jo avausjakso oli hyvin viihdyttävä ja tarjosi neljä maalia.

Liverpoolin avausmaali syntyi jo 8. minuutilla. Mohamed Salah laukoi ja laukauksen tielle osui James Milner, jonka kautta pallo meni maaliin. Maali merkattiin kuitenkin lopulta Salahin nimiin. Hänestä tuli samalla Liverpool-historian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa yhdeksässä peräkkäisessä ottelussa.

Toisen kerran ropisi 13. minuutilla, kun Naby Keita laukoi pallon verkkoon.

Atletico ei mennyt paniikkiin, vaan heräsi kunnolla peliin vasta kahden takaiskun jälkeen.

Reilut parikymmentä minuuttia oli pelattu, kun Antoine Griezmann kävi ohjaamassa Kokén syötön verkkoon ja vain varttia myöhemmin ranskalainen iski jälleen. Joao Felix pelasi neljän Pool-pelaajan keskeltä Griezmannin tekopaikkaan ja tämä viimeisteli lukemiksi 2-2.

Atletico hallitsi ottelua jakson lopun, eikä olisi ollut vääryys, jos se olisi johtanut ottelua avausjakson jälkeen.

Toinenkin jakso täynnä draamaa

Myös toinen jakso tarjosi dramaattisia vaiheita ihan alusta loppuun saakka. Heti jakson alussa ottelu sai dramaattisen käänteen.

Kaksi maalia avausjaksolla tehnyt Antoine Griezmann nousi isoon rooliin myös toisen jakson alussa, kun hänet ajettiin ottelusta suoralla punaisella ulos.

Griezmann tavoitteli palloa yhdessä Liverpoolin Roberto Firminon kanssa ja nosti jalkansa vaarallisen korkealle.

Jalka napsahti suoraan Firminoa päähän ja erotuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin näyttää ranskalaiselle punaista korttia.

Seuraavan kerran draamaa saatiin ottelun loppuhetkillä, kun Mario Hermoso hölmöili totaalisesti ja kaatoi Liverpoolin pelaajan rangaistusalueen sisällä, vaikka hänellä ei ollut enää toivoakaan ehtiä tilanteeseen. Tuomio oli selvä ja pallo vietiin pilkulle. Mohamed Salah ampui rankkarin sisään ja Liverpoolin 3-2-johtoon.

Vain hetki tästä ja Atleticolle näytettiin pilkkua, kun Diogo Jota rikkoi Atletin pelaajaa lähes identtisellä tavalla. Tällä kertaa päätuomari Daniel Siebert veti kuitenkin tuomionsa pois VAR-tarkistuksen jälkeen ja tästä puhutaan varmasti pitkään.

Liverpool nousi yhdeksään pisteeseen ja johtaa lohkoa. Atleti on kakkonen.

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!