Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lehti: kiukutteleva Cristiano Ronaldo on sanonut suorat sanat Ole Gunnar Solksjärille

17.10.2021 - 8:02:00


Manchester Unitedin pakka on pahasti sekaisin. ManU otti Valioliigan lauantain kierroksella 4-2 -numeroin pataan Leicesterillä ja päävalmentaja Ole Gunnar Solksjärin sekä joukkueen supertähden Cristiano Ronaldon välit ovat silminnähden kireät.

Solksjär jätti Ronaldon edellisessä, Evertonia vastaan pelatussa ottelussa sivuun avauskokoonpanosta. Ronaldo aloitti odotetusti Leicester-ottelun, mutta päätti se nololla tavalla.

Turhautunut Ronaldo marssi välittömästi päätösvihellyksen jälkeen kohti pukuhuoneita. Solksjär kiirehti pysäyttämään kiukuttelevan Ronaldon ja käskytti tämän palaamaan takaisin kentälle kiittämään vierasotteluun saapuneita ManU:n kannattajia.

The Sun-lehti kirjoittaa, että Ronaldo on ollut todellakin sydämistynyt Solksjärille Everton-ottelun penkkikomennuksestaan, mitä myös ManU:n takavuosien legendaarinen valmentaja Sir Alex Ferguson on ihmetellyt. Solskjär on perustellut päätöstään sillä, että hän halusi keventää Ronaldon fyysisestä kuormitusta.

Brittilehden tietojen mukaan Ronaldo on tehnyt Solksjärille selväksi sen, että hän on valmis aloittamaan jokaisen ottelun. Ronaldo olisi samalla todennut tiukkasävyisesti, että hän nimenomaan kertoo Solskjärille, mikäli ei tunne olevansa valmis pelaamaan.

ManU:ssa muhii arvovaltataistelu, jolla saattaa olla kohtalokas lopputulos. Mediatietojen mukaan ManU:n johtokunta on kuitenkin edelleen kärsivällinen Solksjärin osalta päivä päivältä voimistuvista potkuhuhuista huolimatta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!