Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

ManU-valmentaja vastasi Sir Alex Fergusonin kritiikkiin - kyse on Cristiano Ronaldosta

16.10.2021 - 8:50:00


Manchester Unitedin legendaarinen valmentaja Sir Alex Ferguson ihmetteli taannoin sitä, että seuran nykyinen käskyttäjä Ole Gunnar Solksjär jätti Cristiano Ronaldon vaihtopenkille Evertonia vastaan pelatussa Valioliigan ottelussa. Siitä kasvoi kohu ja Solksjär on nyt vastannut Fergusonin kritiikkiin.

ManU vierailee lauantaina Leicesterin pakeilla. Ronaldo on varmuudella mukana avauskokoonpanossa, mutta Solksjär tähdentää, että sillä ei ole mitään tekemistä Fergusonin kommenttien kanssa.

- Olen varma siitä, että Sir Alex tietää, että hänen kommenttinsa eivät häiritse minua. Me kaikki tietenkin haluamme, että Ronaldo pelaa, koska hän on ainutlaatuinen, hän on erilainen ja kaikki haluavat tulla katsomaan häntä. Mutta selvä tosiasia on, että hän ei voi pelata kaikkia otteluita, Solksjär viittasi seuransa lehdistötilaisuudessa fyysisen rasituksen puoleen.

Solksjär pelasi aikoinaan ManU:ssa Fergusonin alaisuudessa.

- Sanoin silloin monta kertaa vaimolleni, että en ole aina yhtä mieltä hänen (Ferguson) kanssaan, mutta se ei päätynyt koskaan otsikoihin, Solsjär kevensi tunnelmaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!