Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Karmaisevaa taloudellista tappiota tekevä Inter on pakkoraossa - ainakin tästä maajoukkuehyökkääjästä halutaan nopeasti eroon

21.09.2021 - 10:02:00


Italian hallitseva mestari Inter Milan kärvistelee rankoissa taloudellisissa vaikeuksissa. La Repubblica-lehden tietojen mukaan kuukausittain peräti 12 miljoonaa euroa tappiota tekevä Inter on pistänyt taas yhden huippunimen myyntiin.

Kyse on Manchester Unitedista vuoden 2020 elokuussa Interiin siirtyneestä chileläishyökkääjä Alexis Sanchezista, 32. Sanchezin palkka ei ollut ManU:ssa linjassa peliesityksiin nähden ja tilanne on kääntynyt tältä osin yhä karummaksi Interissä.

Inter maksaa Chilen maajoukkueessa reippaasti yli 100 ottelua pelanneelle Sanchezilla 7 miljoonan euron vuosipalkkaa. Italialaislähteiden mukaan se on jo käynyt kestämättömäksi Interille.

Sanchez viimeisteli viime kaudella Interille seitsemän maalia 30 ottelussa. Hän oli kuitenkin vain 12 kertaa avauskokoonpanossa. Tänään Fiorentinan pakeilla vieraileva Inter on käynnistänyt kauden kolmella voitolla ja tasapelillä. Sanchez on ollut mukana yhdessä ottelussa. Hänen sopimuksestaan on jäljellä vielä vajaat kaksi vuotta.

Sanchez pelasi vuodet 2011-2014 Barcelonassa ja hänet yhdistetään nyt uudelleen Espanjan suuntaan. Seuroista tapetilla ovat olleet Sevilla ja Real Betis.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!