Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Barcelonan päävalmentajan pokka pitää - ilmekään ei värähtänyt kysyttäessä potku-uhasta: ”Kukaan ei ole sanonut minulle mitään…”

20.09.2021 - 13:37:00


FC Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman antaa ymmärtää, että katalonialaisjätin puheenjohtaja Joan Laporta ei ole uhannut häntä potkuilla, vaikka espanjalaismedia niin itsepintaisesti väittääkin.

Mediatietojen mukaan Barca on antanut Koemanille kolmen ottelun verran armonaikaa osoittaa, että hän on pätevä mies jatkamaan töitä. Barcelona isännöi La Ligan maanantai-illan ainoassa ottelussa Granadaa.

Jakkara Koemanin alla huojui uhkaavasti jo viime kauden jälkeen. Viime viikolla se uhkasi jo rysähtää kumoon, kun luokattomasti pelannut Barcelona kärsi Camp Noulla nöyryytyksen. Bayern München tuli ja survoi täysin tuuliajolla olleen kotijoukkueen 3-0 -numeroin maanrakoon Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella.

Koemanin pokka pitää kaikesta huolimatta. Koeman korosti maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että hänellä ei ole pelkoa tulevasta.

- En tiedä, onko asemani uhattuna, koska kukaan ei ole sanonut minulle mitään, Koeman väitti.

- Ajattelen vain joukkuetta. Muu ei ole minun käsissäni ja olen rauhallinen. Meillä on seitsemän pistettä kolmesta pelistä, Koeman viittasi La Ligan sarjataulukkoon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!