Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Teemu Pukille hankittiin tulitukea - tässä on tulos

20.09.2021 - 11:03:00


Jalkapallon Englannin Valioliigaan noussut Norwich hankki kesällä Teemu Pukille, 31, tulitukea Werder Bremenistä noin 8 miljoonan euron miehenä siirtyneen Yhdysvaltain maajoukkuehyökkääjä Josh Sargentin, 21, hahmossa. Odotuksissa on petytty pahasti - ainakin toistaiseksi.

Norwich on käynnistänyt kauden umpisurkeasti. Kanarialinnut on hävinnyt kaikki viisi otteluaan ja tehnyt vasta kaksi maalia. Omissa on soinut 14 kertaa. Pukki on tehnyt joukkueensa molemmat maalit.

Sargent uskoo - pakkokin - että yhteistyö Pukin kanssa puhkeaa vielä kukkaan. Tosin se kaivattu kukoistus jo nyt muutaman ottelun verran myöhässä. Norwich on Valioliigan ainoa joukkue, joka ei ole vielä pystynyt korkkaamaan pistetiliään.

- Nautin pelaamisesta hänen kanssaan ja toivottavasti pystymme tuottamaan lähitulevaisuudessa lisää maaleja yhteistuumin. Mitä enemmän pelaamme yhdessä, sitä enemmän opimme tuntemaan toisiamme, Sargent pyörittelee Eastern Daily Press-lehdelle.

Sargent tunnetaan puhtaana sentterinä. Hän myöntää vierastavansa laitahyökkääjän roolia Norwichissa.

- En tunne laitahyökkääjän paikkaa luontaiseksi minulle. Yritän vain pysyä lähellä Pukkia ja tehdä sitä kautta maaleja.

Norwich pelaa seuraavan Valioliigan ottelunsa ensi lauantaina Evertonin vieraana. Everton on käynnistänyt kauden kolmella voitolla, tasapelillä ja tappiolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!