Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tällaista ei ole tapahtunut 60 vuoteen - Juventuksessa on nyt kriisi päällä

20.09.2021 - 8:58:00


Juventuksessa on kriisi päällä. Italian jalkapallovaltikkaa viime kauteen asti tukevasti hallussaan pitäneen ”Vanhan rouvan” peli ontuu historiallisen tuskallisesti.

Juventus on saalistanut Serie A:n tämän kauden neljästä ensimmäisestä ottelusta ainoastaan kaksi pistettä. Voittotili on siis yhä avaamatta ja Juventus lymyää shokeeraavasti sarjassa kolmanneksi viimeisenä, eli sijalla 18.

Tämä on ensimmäinen kerta sitten 60 vuoteen, kun Juventus ei ole kyennyt voittamaan ainuttakaan ottelua Italian pääsarjan neljällä ensimmäisellä kierroksella.

Juventuksella oli kaikki saumat täyteen pistepottiin sunnuntain kierroksen kotiottelussaan, mutta sarjassa toiseksi noussut AC Milan venyi lopulta tasapeliin Ante Rebicin viimeistelemällä maalilla, joka syntyi 76. minuutilla. Alvaro Morata oli vienyt Juven johtoon jo 4. minuutilla.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri puki joukkueensa ottelu ottelulta kasvavan tuskan osuvasti sanoiksi ottelun lehdistötilaisuudessa.

- Olen sanonut sen miljoona kertaa: jokainen pallo tulee raskaammaksi Juventukselle, oli se sitten meidän hallussamme tai ei.

Allegri otti sunnuntain lopputuloksesta paljon omaan piikkiinsä, mutta antoi palaa samalla täydeltä laidalta erityisesti joukkueensa tähtikaartille.

- Peli oli hallinnassamme, mutta riskien vuoksi voittomme oli vaakalaudalla ottelun lopulla. Sinun täytyy olla kova, päättäväinen ja keskittynyt tuomaan tulos kotiin. Valitettavasti menetimme päättäväisyyden ja keskittymisen. Meidän pitää kehittyä paljon. Todella paljon, Allegri latasi painokkaasti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!